Despre Noi

HdTransTextil

Compania noastră a fost înființată in București, România, în anul 2013 de către Hanu Laurențiu si partenerul său de afaceri. De atunci, am crescut la peste 100+ angajați cu venituri anuale incredibile, satisfacând sute de clienți. Credem în evoluție, de aceea avem implementări zilnice în procesul nostru de lucru, astfel ne putem ridica la înălțimea așteptărilor. dumneavoastră .

Economisește Timp Economisește Bani

Inovativ

Tehnologiile de ultimă oră ne permit să rămânem în top în transportul rapid rutier, fiind capabili să rezolvăm cele mai critice probleme de transport.

Progresiv

Software-ul nostru de învățare automată ne ajută să alegem cel mai bun transportator pentru expedierea dvs. în funcție de locație, receptivitate, preț, comportament și mulți alți factori.

Atenți

Respectăm nevoile clienților noștri. Indiferent dacă doriți să vă lăsați marfa într-o parcare păzită, fie că aveți cerințe speciale de documentare sau alte cerințe netradiționale, suntem bucuroși să ne ocupăm de aceasta pentru dvs.

Alegeți serviciul și vă vom găsi cea mai bună soluție.

Descoperiți cum arată partenerul de afaceri potrivit priceput, demn de încredere, muncitor alege-ne pe noi.

Creșterea Noastră

1 +
Employees

Echipa noastră lucrează zi și noapte pentru a se asigura că mărfurile dumneavoastră ajung în siguranță de la A la B.

1 +
Offices

Fusele orare variază, așa că ne-am adaptat pentru a ne asigura că suntem întotdeauna disponibili.

1 %
precision

Acest lucru este doar pentru a vă asigura că nu eșuăm niciodată și ne străduim să evităm toate erorile.

  • Software-ul nostru de învățare automată ne ajută să selectăm cei mai buni transportatori pentru transportul dvs. în funcție de poziție, răspuns, preț, comportament și mulți alți factori.

  • Sistemul nostru personalizat de învățare automată învață și evaluează întotdeauna cea mai bună combinație de factori care vă afectează transportul.

  • Respectăm cerințele clienților noștri. Nu contează dacă vrei să parchezi încărcătura într-o parcare păzită, sau dacă ai cerințe speciale de documentare sau orice altă cerință netradițională, suntem bucuroși să o facem pentru tine.

Filozofia și Viziunea Noastră

Ne concentrăm profund asupra dumneavoastră,

clientul nostru orice ai în minte

să fie sigur că putem realiza.

Suntem întotdeauna implicați activ atunci când vine vorba de îngrijirea transportatorilor noștri. Aflăm despre situația reală a transportatorului printr-un audit regulat. Ne ajutăm partenerii să crească și să-și extindă flota auto. În schimb, primim servicii de încredere pe care le oferim dumneavoastră, clienților noștri.

Să rămânem în legătură

Fiți la curent cu cele mai recente sfaturi de transport, știri, tendințe și cele mai bune practici.